Camera triplă de la Popasul Montan oferă o armonie perfectă între confort și funcționalitate, fiind ideală pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să exploreze frumusețile zonei Avrig. Fiecare dintre cele 5 camere triple este atent amenajată pentru a asigura oaspeților un sejur plăcut și relaxant.

Spațiile de cazare sunt concepute cu un pat matrimonial generos de 160 cm și un pat single de 90 cm, asigurând astfel locul necesar pentru odihnă și relaxare. Camerele sunt prevăzute cu televizoare cu ecran plat, ideale pentru serile în care oaspeții aleg să se destindă în intimitatea camerei lor. De asemenea, facilitățile includ cuier și un dulap spațios, perfect pentru organizarea lucrurilor personale pe durata șederii.

Fiecare cameră dispune de baie proprie, dotată cu duș și uscător de păr, oferind intimitatea și confortul necesare pentru începerea unei noi zile de vacanță.

Pentru cei care aleg camera triplă, prețul este unul competitiv, reflectând calitatea serviciilor și facilitățile oferite. În ciuda confortului superior oferit în camere, apogeul relaxării se atinge prin facilitățile pensiunii care includ piscină, restaurant, teren de sport, foișor și grătar, loc de joacă pentru cei mici și locuri de parcare.

Popasul Montan, o structură de 4 stele situată strategic în Avrig, permite accesul facil către atractii culturale și naturale precum Balatul Brukenthal și pitorescul Castel de Lut din Valea Zânelor. Distanța față de Sibiu o face locul perfect de popas pentru călătorii ce doresc să-și continue explorarea cu energie reînnoită după o noapte de odihnă.

Oaspeții noștri sunt invitați să se cufunde în atmosfera relaxată și să se bucure de o experiență de neuitat la Popasul Montan, unde natura se îmbină cu confortul pentru a crea vacanța perfectă.

Nr camere: 5 camere triple.
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial de 160 cm + un pat single de 90 cm, au un televizor cu ecran plat, cuier și dulap. Băi proprii dotate cu duș și uscător de păr.

Preturi camera dubla: 350 lei/noapte cu acces gratuit la facilități