Camerele cvadruple la mansardă ale Popasul Montan sunt un adevărat refugiu pentru grupurile mai mari sau familiile care doresc să împărtășească un spațiu comun, dar păstrându-și totodată intimitatea.

Camera 8, configurată ca un apartament confortabil, oferă două dormitoare separate, fiecare echipat cu un pat matrimonial de 160 cm, pentru a asigura un somn liniștit și odihnitor. În plus, fiecare dormitor este dotat cu propriul televizor cu ecran plat și dulap, permițând oaspeților să se relaxeze în intimitatea propriei camere. Baia proprie a apartamentului este complet echipată cu duș, uscător de păr și articole de igienă necesare, oferind tot confortul necesar pentru pregătirea de o nouă zi sau pentru un moment de răsfăț după o zi de explorare.

Camera 9, cu un design adaptat pentru grupuri sau familii, include un dormitor cu patru paturi de 90 cm, ideal pentru prieteni sau copii. Un televizor cu ecran plat și dulap sunt disponibile și în această cameră, asigurând același nivel de confort. Baia privată este la fel de bine dotată, cu un duș și uscător de păr pentru comoditatea oaspeților.

Desi camerele cvadruple sunt situate la mansardă, oferind astfel o atmosferă caldă și acogătoare, lipsa balconului este compensată de charmul acoperișului înclinat și de ferestrele care permit observarea peisajului înstelat nocturn sau a luminii dimineții.

Aceste opțiuni de cazare la Popasul Montan sunt ideale pentru cei care caută spațiu suplimentar și confort în timpul șederii lor, toate acestea învăluite în intimitatea și liniștea pe care doar o mansardă le poate oferi.

Nr. camere: 2 camere cvadruple

Preturi camera cvadruple: 400 lei/noapte cu acces gratuit la facilități