Camerele duble de la Popasul Montan reprezintă o selecție excelentă pentru cupluri sau călătorii individuali în căutarea unui spatiu de cazare confortabil și bine amenajat. Pensiunea se mândrește cu 7 astfel de camere, fiecare proiectată să ofere intimitate și confort.

Dotate cu paturi matrimoniale de 160 cm, camerele sunt o invitatie la odihnă și relaxare după o zi de explorare a împrejurimilor Avrigului. Vizionarea programelor preferate sau a filmelor este posibilă prin televizoarele cu ecran plat disponibile în fiecare cameră, creând un mic colț de răgaz pentru oaspeți.

Funcționalitatea și confortul sunt completate de cuier și dulap, oferind spațiu suficient pentru depozitarea hainelor și efectelor personale. Pentru a începe ziua în cel mai bun mod, băile private sunt dotate cu dușuri moderne și uscătoare de păr, asigurând confortul necesar pentru pregătirea de noi aventuri sau o seară plăcută în oraș.

Cele două camere situate la parter, camerele 1 și 2, sunt opțiuni atractive pentru cei care preferă accesul facil, fără necesitatea de a urca scări.

La prețul de 250 lei pe noapte, camerele duble de la Popasul Montan reprezintă nu doar un loc de cazare, ci și o promisiune a unei experiențe de neuitat. Valorile pensiunii în ceea ce privește ospitalitatea și serviciile de calitate sunt reflectate în fiecare detaliu, asigurându-se că fiecare oaspete se va bucura de un sejur memorabil.

Nr. Camere: 7 camere duble.
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial de 160 cm, au un televizor cu ecran plat, cuier și dulap.
Ele au băi proprii dotate cu duș și uscător de păr. Camerele 1 și 2 sunt la parter.

Preturi camera dubla: 280 lei/noapte cu acces gratuit la facilități